Héctor & David

Héctor & David

NOM: Héctor Márquez Pérez & David Sánchez Bañeres*

*Consultar aquí per veure la fitxa tècnica del David. Aquesta present és de l’Héctor.

ESPECIALITAT: Còmic

SOBRE L’AUTOR: L’Héctor és un jove Llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment treballa a la famosa cafeteria de cupcakes de Manresa, La Guillermina i està estudiant a l’Escola Joso (Centre de Còmics i Arts Visuals de Barcelona).

És el bateria de la formació Psicophonics, on també hi toca el seu amic de fatigues, en David, amb qui comparteixen l’afició i dedicació pel Món del Còmic amb el seu bloc: El Novè Art.

CONTACTE:

Correu electrònic: hector.marper@gmail.com

INTERVENCIÓ A L’ULL DE PEIX: L’Héctor i el David ens van fer, a la quarta edició d’Ull de Peix, una presentació sobre què és per a ells el còmic, tot desmentint mites, preconcepcions i el què els hi aporta com a filosofia de vida. Ens van explicar perquè el còmic és el Novè del listat d’Arts reconegudes actualment i a grans trets els seus gèneres. Introduïts en aquesta temàtica ens dugueren al seu terreny personal parlant i explicant-nos com creen la seva tira còmica autobiogràfica en clau d’humor, amb nom homònim: Héctor & David, tira còmica que publiquen a la revista 1234! Rock&Roll Magazine.

Conclogueren la seva intervenció explicant-nos que al Bloc que co-gestionen hi podem trobar, a part de la seva tira còmica més famosa, altres tires, ressenyes a còmics famosos que els han marcat al llarg de la seva vida, altres treballs conjunts i tutorials.

Aquest enllaç és La Prezi que va acompanyar la seva intervenció a Ull de Peix, consulteu-la per a més informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s