Judit Sánchez

JUDITNOM: Judit Sánchez

ESPECIALITAT:  Fotografia

SOBRE L’AUTORA: Actualment, la Judit, una jove interessada per l’Art, es troba cursant el 2on curs del Grau de Belles Arts. Dintre dels diferents àmbits que comprèn l’Art, l’artista s’interessa, en concret, pel món de la imatge (fotografia i vídeo) i per l’escultura. La majoria de la seva obra gira entorn els paisatges i indrets abandonats, sempre apel·lant al màxim de puresa possible alhora de realitzar les fotografies.

Un altre aspecte artístic a destacar és que va estudiar al Conservatori de Municipal de Música de Manresa. Els instruments amb els que va créixer eren el violí i la bateria. Actualment, és la bateria l’instrument pel qual sent una veritable passió.

CONTACTE: juditsanba@gmail.com / Pàgina Web

INTERVENCIÓ A L’ULL DE PEIX: La Judit ens mostrà un petit recull de tretze imatges d’un projecte que està desenvolupant des del curs anterior, anomenat: Vestigis de Vida. Va acompanyar aquestes imatges amb un curt de ficció. El projecte en sí, està compost per una dicotomia: la primera part, la més creativa, s’encarrega d’insuflar vida allà on ja no n’hi ha, creant situacions vinculades a la funció o història d’aquells espais. I la segona, és la que estudia els edificis des d’un punt de vista més documental, sempre partint d’una visió intimista.

7094  IMGP5268 moble

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s