Ja tenim aquí la 5a Edició

Ja tornem a ser aquí! Després de bufar les espelmes ara fa uns mesos, Ull de Peix Manresa torna amb una nova trobada on tindran cabuda algunes de les propostes artístiques més interessants nascudes a casa nostra. La sessió tindrà lloc el proper diumenge dia 6 d’abril, a les 19 h, al cafè-teatre La Peixera.

Els assistents aquesta nova trobada podran veure les peces tèxtils, obra de Laura Martínez Neumann, qui durà i exposarà alguns dels seus models. Comptarà amb el món del reportatge de creació representat per Judit Sánchez, que portarà fins a La Peixera mostres del seu treball en l’exploració a indrets abandonats i edificis en runes.

A més a més, els diferents vessants del disseny també tindran lloc a la trobada del proper dia 6. La jornada també comptarà amb la participació dels membres de l’estudi manresà de disseny: Tremola Produccions, amb una mostra dels seus projectes i materials que barregen diversos sentits i experiències. Tornant al sector audiovisual, posarà el punt i final a la primera part de la tarda la participació de Berta O. Peig qui, ens presentarà alguns dels seus projectes fílmics.

Un cop acabades les exposicions, i com ja és marca de la casa Ull de Peix, arribarà el torn de la música. En aquest cas, l’actuació anirà a càrrec del músic manresà Xevi Collado, que presentarà el seu projecte en solitari de música electrònica: Supercomputer. El concert començarà a les 20,30h, just després d’un petit entreacte.

L’entrada a la sessió i al concert són gratuïtes.

Clica aquí per anar a l’esdeveniment creat al Facebook

Cartell 5a Edició

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s