Sito Ruiz

Perfil

Sito Ruiz

NOM: Amador Ruiz Castillo “Sito”

ESPECIALITAT: Vídeo Mapping

SOBRE L’AUTOR: En Sito és un jove de Mollet del Vallès. Va estudiar Batxillerat Artístic i posteriorment tres Cicles Formatius de Grau Superior: Projectes Mecànics, Disseny Gràfic i Realitzacio & Multimèdia. Més tard un Màster en Disseny Multimèdia & Motion Graphics.

Actualment és Director d’Art, Realitzador, Dissenyador Gràfic i Animador de 2D i 3D. Alguns dels seus treball més importants han estat els Espais Efímers (2005/2008), unes pràctiques a TV3 pel Canal Super3 (2008/2009), el Pulpolab (2010), Infinia (2010/2012) i Imasblue (2012/2013).

CONTACTE: 

Correu Electrònic: sitodoscincosiete@gmail.com

Telèfon: 627 088 200

Facebook          Vimeo

INTERVENCIÓ A L’ULL DE PEIX: Sito ens explicà en que consisteix el mapping i com el sol aplicar ell a la seva obra. Ens donà i mostrà exemples de col·laboracions conjuntes que ha realitzat amb altres artistes, com van ser Piano & Mapping Cavalcada Reis 2013 // Nou Barris BCN (Part 1 i Part 2). Demostrà que alhora de fer creacions de vídeo mapping, les peces no es poden concebre sense el treball d’un organisme més gran format per múltiples artistes de diferents disciplines, així es pot aconseguir abordar a una complexitat major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s