Ull de Peix celebra el seu primer aniversari amb una nova trobada artística

La quarta edició de la mostra de joves creadors s’endinsarà, entre altres activitats, en el món del còmic, del dibuix, dels tatuatges, de la música i de la tècnica del mapping.

El col·lectiu manresà Ull de Peix, pensat per donar a conèixer joves artistes de diferents camps, celebra el seu primer any de vida. I per celebrar-ho, el grup ha organitzat, pel proper diumenge, dia 1 de desembre, una nova trobada per obrir pas a noves formes de veure i viure l’art. La cita començarà a les 7 del vespre, al bar La Peixera, al carrer de la Codinella, núm. 9. Com és habitual, l’encontre serà gratuït i obert al públic. Aquesta quarta edició comptarà amb les demostracions de cinc disciplines, representada cadascuna per diversos autors. En primer lloc la Raquel Avellaneda, una jove promesa de Mollet del Vallès, ens mostrarà una peça titulada Cántame y edúcame, on manifesta una crítica a l’educació amb caràcter de violència masclista.

El segon torn de la tarda serà per a les il·lustracions. En aquest cas, l’Héctor Márquez i el David Sánchez, creadors de la tira còmica Hector & David, de la revista manresana 1234! Rock&Roll Magazine. I del blog El Novè Art, compartiran les seves obres, tècniques i tota mena de curiositats sobre el món de les vinyetes, tal i com acostumen a fer des del seu lloc web. Amb la tinta encara com a principal protagonista, es recollirà el testimoni l’Edgar Serrano, un jove tatuador amb molt bona tècnica que compartirà amb el públic imatges dels seus tatuatges més elaborats tot comentant-los i responent a les preguntes que puguin sorgir.

Una de les curiositats de la vetllada arribarà de la mà d’un paisà i col·lega de la Raquel, amb la demostració del mapping. Una sorprenent tècnica artística consistent en donar volums i textures a superfícies aparentment planes i que promet ser un dels moments més espectaculars d’aquesta edició. El mapping arribarà a La Peixera a càrrec del Sito Ruiz, qui aportarà alguns exemples de vídeos i obres fetes amb aquest procediment.

Finalment, la música serà l’encarregada de posar el punt i final al vespre. El grup manresà Blues On The Rock ens oferirà alguns dels temes del seu repertori farcit d’elèctriques versions de temes ben coneguts i clàssics Old School.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s