Retrospectiva de la 3a Edició

3a Edició

La Tercera Edició d’Ull de Peix va ser més íntima, vàrem dur a terme un Micro Obert de Literatura on tothom tenia dret a sortir al escenari i llegir o recitar-nos quelcom que trobés interessant per compartir. Per dur-ho a

terme, vàrem portar alguns llibres d’escriptors i escriptores de renom mundial, i el resultat va ser una edició força distesa i casolana.

Alhora, van venir també alguns artistes amb obra pròpia que ens servirem per encetar aquesta peculiar edició, entre ells i elles dos membres de l’organització d’Ull de Peix: la Gisela i el David amb la seva peça teatral i la curta història de ficció/terror, respectivament. Però les gran estrelles de la nit foren la Mª Teresa Bañeres amb els seus contes de caire infantil i juvenil i l’homenatge poètic a Lorca (e-mail de contacte: tebapi@gmail.com), i la Clàudia Viladrich que ens delità amb la seva poesia irònica (més obra de l’artista a: versos.cat).

A continuació us deixem el Podcast del programa de ràdio L’última troballa. Es va enregistrar el mateix vespre de l’edició per RTV Vilafranca:

Clica aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s