Així va anar la 2a edició de l’Ull de Peix

 

El passat  3 de Març per la tarda, just després de la celebració de la transèquia, a la peixera va ocórrer la màgia i en molts sentits ja que es va celebrar la 2a edició de l’ull de Peix després de l’èxit de la primera edició.

 

Aquesta edició, hem volgut millorar alguns aspectes així doncs en comptes de 8 artistes han estat 5 per poder tenir més temps per gaudir de les diferents arts.

 

Diem que va ocórrer la màgia ja que tot va ser fantàstic, tot ple i carregat d’emocions, i també per què els primers artistes que van actuar va ser la CIA. Mag Ian. On van voler provar un parell de trucs de màgia per veure les reaccions del públic. A part, també van contestar a diverses preguntes per satisfer les curiositats del públic.

 

La següent a mostrar tot el seu potencial artístic va ser la Aroa Vivancos, que va presentar un conjunt d’il·lustracions on apareixia una protagonista femenina a l’estil Betty Boop que representava l’alter ego seu.  Aquestes estaven carregades de surrealisme i colors vius.

 

Lluis Llumà, de Sant Joan i previ a la mitja part va exposar tot un treball d’anys d’experiència treballant amb el vidre. Aquest cop Lluís volia presentar un treball fet a partir de la idea dels píxels.

 

Dibs, un grup de música de Santpedor va arrencar després de la mitja part amb uns quants temes, aquest cop, en acústic. Van interpretar versions de temes com “Hit de Road Jack” de Ray Charles o altres de grups com Guns’n’Roses.

 

Per finalitzar aquesta edició, Ricard Garcia, ens va llegir uns quants poemes dels seus llibres i també 3 poemes inèdits amb un punt eròtic. Amb la intervenció del públic va poder explicar elements com per exemple, com fer un llibre de poemes des de la seva experiència.

Així és doncs com un diumenge a la tarda, 5 artistes van mostrar una part de la seva ànima i com un grapat de persones van poder conèixer-ho i gaudir-ho al Teatre Bar La Peixera.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s